聖鬥士競技場論壇  
» 游客:  注冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 幫助

<<  [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18]  ... [18] >>
作者:
標題: 聖鬥士辯論比賽諮詢 上一主題 | 下一主題
魔術獅
白銀聖鬥士

小宇宙: 2477
發帖: 1362
注冊: 2005-6-22
狀態 离線

我一向都從善如流,你話係就係啦。

2011-2-9 06:04 AM
查看資料  發送郵件  發短消息   編輯帖子  引用回复
mushroom
白銀聖鬥士

小宇宙: 16191
發帖: 13510
注冊: 2009-5-23
狀態 离線

Quote:
Originally posted by 魔術獅 at 2011-2-9 06:04 AM:
我一向都從善如流,你話係就係啦。

你在比賽中沒有問我問題喎....

EX OCE終於有大系feel
2011-2-10 10:33 AM
查看資料  訪問主頁  發短消息   編輯帖子  引用回复
魔術獅
白銀聖鬥士

狀態 离線

而家問咩?我睇schedule話我今日答你聽日先到我問問題既。。。

2011-2-10 11:24 AM
mushroom
白銀聖鬥士

狀態 离線

Quote:
Originally posted by 魔術獅 at 2011-2-10 11:24 AM:
而家問咩?我睇schedule話我今日答你聽日先到我問問題既。。。

好似係喎...咁我跟住講咩....睇下先。

睇左,原來明天都是你。

[ Last edited by mushroom on 2011-2-10 at 11:32 AM ]

2011-2-10 11:31 AM
魔術獅
白銀聖鬥士

狀態 离線

係呀!你可以連抖兩日呀!

2011-2-10 11:36 AM
mushroom
白銀聖鬥士

狀態 离線

Quote:
Originally posted by 魔術獅 at 2011-2-10 11:36 AM:
係呀!你可以連抖兩日呀!

之前未試過一人post兩日,所以睇唔清楚

2011-2-10 11:42 AM
魔術獅
白銀聖鬥士

狀態 离線

Quote:
Originally posted by mushroom at 2011-2-9 10:42 PM:

之前未試過一人post兩日,所以睇唔清楚

唔緊要。我未玩過,所以睇rules睇得好清楚。哈哈

2011-2-10 11:47 AM
mushroom
白銀聖鬥士

狀態 离線

Quote:
Originally posted by 魔術獅 at 2011-2-10 11:47 AM:

唔緊要。我未玩過,所以睇rules睇得好清楚。哈哈

我得今晚得閒,可能要出兩日post..

2011-2-12 05:44 PM
沙加教皇
壇主

『聖鬥士競技場』主持人

小宇宙: 28144
發帖: 20481
注冊: 2005-6-9
狀態 离線

Quote:
Originally posted by mushroom at 11-2-12 05:44 PM:

我得今晚得閒,可能要出兩日post..

如果你冇問題的話, 可以順便出埋總結, 我分開兩日嘅原意只係想雙方在時間上可以公平啲~

手機游戲: 聖鬥士星矢3D 分享及軍圑資訙
http://www.saintseiyaclub.com/fo ... d=19990&fpage=1
2011-2-12 05:50 PM
查看資料  訪問主頁  發短消息  QQ   編輯帖子  引用回复
mushroom
白銀聖鬥士

狀態 离線

Quote:
Originally posted by 沙加教皇 at 2011-2-12 05:50 PM:

如果你冇問題的話, 可以順便出埋總結, 我分開兩日嘅原意只係想雙方在時間上可以公平啲~

謝謝!

我可以12:00am. 一次過出兩個post...說笑的,我寧可早點訓

2011-2-12 09:37 PM
魔術獅
白銀聖鬥士

狀態 离線

咁係咪結果都係mushroom跟番原定schedule發言?如果唔係請話我知,因為我都要提前一日出帖

2011-2-13 12:15 AM
mushroom
白銀聖鬥士

狀態 离線

Quote:
Originally posted by 魔術獅 at 2011-2-13 12:15 AM:
咁係咪結果都係mushroom跟番原定schedule發言?如果唔係請話我知,因為我都要提前一日出帖

基本上是跟返,不過你想早一日出的話,我都沒問題,因為我已出了。

2月14日是情人節,我明白的。

2011-2-13 12:17 AM
魔術獅
白銀聖鬥士

狀態 离線

Quote:
Originally posted by mushroom at 2011-2-12 11:17 AM:

基本上是跟返,不過你想早一日出的話,我都沒問題,因為我已出了。

2月14日是情人節,我明白的。

噢我冇所謂呀。Toronto慢13小時,我可以響13號出帖嘛!

2011-2-13 12:39 AM
mushroom
白銀聖鬥士

狀態 离線

Quote:
Originally posted by 魔術獅 at 2011-2-13 12:39 AM:

噢我冇所謂呀。Toronto慢13小時,我可以響13號出帖嘛!

咁就好了!這樣不會影響你的美好情人節

2011-2-13 09:52 AM
魔術獅
白銀聖鬥士

狀態 离線

我地其實都無諗住響正日慶祝,唔想響正日俾D餐廳懶名正言順咁掠一筆。同埋,真係老土D講,我覺得想要sweet唔係淨係響情人節先sweet得囉。我地呢D結左響都好幾年既,如果sweet surprise係發生響閒日會感動好多囉。哈哈。。

2011-2-13 12:14 PM
小笨笨
青銅聖鬥士

A stupid one under the sun

小宇宙: 15602
發帖: 11412
注冊: 2007-11-20
狀態 离線

Quote:
Originally posted by 魔術獅 at 2011-2-13 12:14:
我地其實都無諗住響正日慶祝,唔想響正日俾D餐廳懶名正言順咁掠一筆。同埋,真係老土D講,我覺得想要sweet唔係淨係響情人節先sweet得囉。我地呢D結左響都好幾年既,如果sweet surprise係發生響閒日會感動好多囉。 ...

啱呀,係甜蜜蜜嘅,就一年365日都可以好甜蜜,唔需要喺14/2特別慶祝...
講真,情人節咪又係D商家佬大煲特煲嚟掠我地水
我同老婆都唔相信維繫感情要特別靠情人節囉...

[color=Purple][size=6][font=黑体]不怕神一樣的上司,只怕豬一樣的同事!我係小笨笨![/color][/size][/font]
2011-2-13 12:32 PM
查看資料  發短消息   編輯帖子  引用回复
mushroom
白銀聖鬥士

狀態 离線

係呀,父親節同母親節都係。

我有時覺得自己的生日都無乜特別,又係一日

2011-2-13 10:02 PM
<<  [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18]  ... [18] >>

可打印版本 | 推荐給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題

論壇跳轉:  

[ 聯系我們 - 聖鬥士競技場專頁 ]